Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΚΑΪΛΙ ΛΟΝΤΟΝ: ΠΛΟΥΣΙΑ ΤΑ… ΕΛΕΗ!



Έχει υπέροχα πράσινα μάτια, στήθος που αναστατώνει και καμπύλες που ξετρελαίνουν τους άνδρες.
Αυτή είναι η Κάιλι Λόντον, μοντέλο από την Αμερική που χάρη στα πλούσια… προσόντα της έχει ξεχωρίσει εδώ και δυο χρόνια.

To «μαύρο στολίδι» της Kim Kardashian (ΦΩΤΟ)



Πιασμένη χέρι χέρι με το νέο της δεσμό εμφανίστηκε η Kim Kardashian στα εγκαίνια του εστιατορίου του Scot Disick.

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Δείτε τη ζωντανή Barbie (Φώτο&Βίντεο)



Μπορείτε να πιστέψετε ότι αυτή η κοπέλα που βλέπετε στις φωτογραφίες έχει σάρκα και οστά; Κι όμως η 21χρονη Ουκρανή Valeria Lukyanova έχει προκαλέσει σάλο εξαιτίας της καταπληκτικής ομοιότητάς της με την Barbie. Μάλιστα το αψεγάδιαστο, σχεδόν κέρινο πρόσωπό της, προκαλεί ανατριχίλα!

ΟΙ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΡΛΑ ΜΠΡΟΥΝΙ (ΦΩΤΟ)



Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail παρουσιάζει πλούσιο φωτογραφικό υλικό για το πώς ήταν και πως έγινε η Κάρλα Μπρούνι μετά τα πολλά μπότοξ που έκανε.

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ… ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ!


Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα λαχταριστό, σπιτικό, αφράτο και μυρωδάτο γαλακτομπούρεκο; Η Madame Sout Sout σας παρουσιάζει την συνταγή της ημέρας, σας αποκαλύπτει το δικό της γαλακτομπούρεκο που θα τρελάνει κόσμο!

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια ρουφάει σκόνη; (ΦΩΤΟ)



Η σέξι τραγουδίστρια που σε κάθε της εμφάνιση τρελαίνει τους χιλιάδες θαυμαστές της προκάλεσε έντονες αντιδράσεις όταν ανέβασε σε γνωστό διαδικτυακό ιστότοπο μια φωτογραφία που την δείχνει να ρίχνει «άσπρη σκόνη» στο κεφάλι του σωματοφύλακά της.

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΙΚΗ ΜΙΚΑΕΛΑ ΤΖΟΜΙΝ


Η Λιθουανικής και Ιταλικής καταγωγής Μικαέλα Τζόμιν τραβάει όλα τα βλέμματα...

Ποια η Κολομβιανή ιερόδουλη που "πλακώθηκε" με πράκτορες του Ομπάμα; (ΦΩΤΟ)



Αυτό είναι, σύμφωνα με ρεπορτάζ της NY Daily News, το προφίλ της ιερόδουλης που πλακώθηκε με τον πράκτορα της προσωπικής ασφάλειας του Ομπάμα που δεν της έδωσε τα 800 δολάρια που είχαν συμφωνήσει, προκαλώντας το μεγαλύτερο σκάνδαλο της δεκαετίας.

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Micaela Schafer: Το μοντέλο που έκανε μόδα το... γδύσιμο! (ΦΩΤΟ)



Σε περίπτωση που δεν καταλάβατε τον τίτλο εξηγούμαστε πως με την λέξη «γδύσιμο» δεν εννοούμε μόνο τις αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις του καυτού μοντέλου αλλά κυρίως τις δημόσιες εμφανίσεις της που γίνονται συνήθως με τα απολύτως απαραίτητα…

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΦΟΙΤΗΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ!!!!



Ένα άκρως χιουμοριστικό βίντεο δημιούργησαν φοιτητές του ΤΕΙ Πειραιά θέλοντας να σατηρίσουν έναν καθηγητή τους. Στο βίντεο που θα δείτε, ο γνωστός «Ομορφάντρας» δίνει την θέση του στον «Φοιτητάρα» και τον «Γιατρό της πείνας» έρχεται να αντικαταστήσει «ο Γιατρός των μαθηματικών»!

Νικήτρια η Μελέτη στην πρώτη μάχη



Πρεμιέρα χθες για την Ελεονώρα Μελέτη στη μεσημεριανή ζώνη του STAR όπου αναμένεται να αναμετρηθεί με την Ελένη Μενεγάκη.

H Shakira δεν εβλεπε, αλλα εμεις τα ειδαμε ολα!!



Μερικά πράγματα είναι γνωστά και δεν αλλάζουν. Αποτελεί μία από τις πιο σέξι τραγουδίστριες της pop latin σκηνής, είναι καλό παιδί και μάλιστα πολύ προσεκτική. Και όταν λέω προσεκτική, εννοώ ότι πολύ δύσκολα θα βρεις καυτές φωτογραφίες της από παπαράτσοι.

Τι ταλαιπωρει την Βικη Χατζηβασιλειου;



Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, μια από τις πιο αγαπητές τηλεπερσόνες της ελληνικής τηλεόρασης και παρουσιάστρια της αγαπημένης εκπομπής «Πάμε Πακέτο», αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες.

Στάζει φαρμάκι η... Όλγα!! (ΦΩΤΟ)



Η οικονομική κρίση άγγιξε όλους μας και δεν μπορούσε να αφήσει την Όλγα Φαρμάκη η οποία ξενιτεύτηκε στην Ρουμανία με σκοπό να ποζάρει στις κάμερες του Playboy.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ANNA...(ΦΩΤΟΣ)


Η 25χρονη Anna Lynne Mccord είναι Αμερικανίδα και ανεβάζει ψηλά... τον πήχη των ανδρικών φαντασιώσεων.

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ποια γνωστη τραγουδιστρια βγηκε τοπλες στην παραλια της χαβαη;


Η διάσημη τραγουδίστρια, φανερά ανανεωμένη κατάφερε για μια ακόμη φορά να αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό.

Καποιος να κανει το ψυχικο βρε παιδια!



Το ταλέντο της... άφθονο. Τα προσόντα της... ξεχειλίζουν! Παρόλα αυτά η Katie Price κινδυνεύει να μείνει χωρίς δουλειά, αφού το βρετανικό κανάλι Sky Living αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό της. Κάποιος να προσλάβει το κορίτσι παρακαλώ!

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Το αριστούργημα «ο Παλιάτσος» στο Θέατρο Άλεκτον


της Φωτεινής Παπαδάκη

«Τα ρούχα του είναι φαρδιά, χωράνε όλες τις διαθέσεις του. Το τσαλακωμένο του καπέλο, τα μεγάλα κόκκινα γάντια του κρατάνε φυλακισμένα το μυαλό και τα χέρια του κι ενώ θα ήθελε να πει ένα τραγούδι, ωστόσο... απλά στέκεται. Και οι άνθρωποι τον περιγελούν και τον χλευάζουν, τον θεωρούν τρελό και τον περιφρονούν. Μα... εκείνος συνεχίζει να παριστάνει τον παλιάτσο, να απλώνει το χέρι του, ακόμα κι όταν οι άλλοι τον χτυπούν.»*

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13: ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΗΜΕΡΑ;


της Φωτεινής Παπαδάκη

Όταν ακούτε το νούμερο 13 ανατριχιάζετε; Η ημέρα Τρίτη και 13 όπως και η Παρασκευή και 13 σας φέρνει δυσάρεστα γεγονότα στο μυαλό; Γιατί άραγε θεωρείται γρουσούζικη ημέρα η Παρασκευή και 13;

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Ο Πάνος Γεωργαλής ξέρει να... ροκάρει!


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ
«Η μουσική είναι η ζωή μου. Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο», είναι τα λόγια ενός νέου καλλιτέχνη, ενός ανερχόμενου ταλέντου στον χώρο της rock και όχι μόνο κιθαριστικής σκηνής. Όταν πιάνει την κιθάρα στα χέρια του αναπνέει, όταν βλέπει κάτι όμορφο εμπνέεται, μέσα από δύσκολες καταστάσεις βγαίνει πιο δυνατός. Έχει όρεξη για ζωή, ενέργεια και ταλέντο. Αυτός είναι ο Πάνος Γεωργαλής. Δεν θα σας πω περισσότερα, θα σας αφήσω να τον ανακαλύψετε μέσα από την συνέντευξη που ακολουθεί...

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΛΛΙΜΟΥΚΟΥ: ΑΠΕΞΩ ΚΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ… ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!

Ψηλή, ξανθιά, σέξι και… συγγραφέας παιδικών βιβλίων

Θυμάστε την εκπομπή Elatte με τη Ράνια Θρασκιά το καλοκαίρι που μας πέρασε; Ένας καλός λόγος για να έβλεπε κανείς την εκπομπή ήταν σίγουρα η εντυπωσιακή Αντωνία Καλλιμούκου, η οποία εκτός από όμορφη είναι και πολυτάλαντη.

Το ξανθό κορίτσι που είναι γεμάτο υποσχέσεις πέρασε από τα καλλιστεία το 2007, κέρδισε τον τίτλο της Β Σταρ Ελλάς, κατέκτησε τα έδρανα του Πανεπιστημίου και προσγειώθηκε στα τηλεοπτικά πράγματα.

Νομίζετε ότι μάθατε τα πάντα για εκείνη; Η ίδια έχει και κρυφά ταλέντα, όπως την συγγραφή παιδικών βιβλίων, αποδεικνύοντας περίτρανα πως μια σέξι και όμορφη γυναίκα μπορεί παράλληλα να είναι έξυπνη και δραστήρια.

Η Αντωνία, πάντως, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Nitro δήλωσε πως: «Στην Ελλάδα θεωρείται κακό το να ασχολείσαι με πολλά, είναι σαν να μην ξέρεις την ταυτότητά σου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να βάλουμε

ταυτότητα, τι είμαι, τι δηλώνω. Δηλώνω αυτά που νιώθω, αυτά που κάνω κι αυτά που εκφράζω. Είμαι όλα αυτά που κάνω, που αισθάνομαι και που εκπέμπω ως άνθρωπος.

Δεν είμαι ούτε μοντέλο, ούτε συγγραφέας, ούτε οικονομολόγος ούτε πρωτάρα παρουσιάστρια ούτε μαθήτρια υποκριτικής - τίποτα. Δηλαδή τίποτα, μόνο».. Είμαι όλα αυτά που κάνω και ο καθένας ας με κρίνει σε κάθε τομέα με βάση τη δουλειά μου».

«Πολλές φορές με ρωτούν "πόσο εύκολο είναι να πείσεις τους άλλους ότι είσαι και κάτι άλλο εκτός από ωραία;".

Αλλά ποτέ δεν με ενδιέφερε αυτό το ζήτημα και ποτέ δεν είχα ανασφάλεια μήπως με παρεξηγήσουν οι άλλοι. Πάντα φρόντιζα να δείξω μέσα σε λίγα λεπτά το τι ακριβώς είμαι. Και δεν υπήρχε λόγος να ασχοληθώ με αυτούς που με σχολιάζουν πριν με μάθουν…», ανέφερε η εντυπωσιακή πολυτάλαντη ξανθιά. Όσο για το γάμο; Ακόμα είναι νωρίς, καθώς: «Νιώθω ακόμα παιδί, δεν είμαι έτοιμη»

Δείτε μερικές από τις σέξι φωτογραφίες της που… ανάβουν φωτιές!




















.
















































































































































































































































































































































































ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΠΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ Η PARIS HILTON; (ΦΩΤΟ)


Πολλά έχουν ακουστεί για τους δεσμούς της διάσημης κληρονόμου Paris Hilton, ποτέ όμως κανένας δεν κράτησε ιδιαιτέρως… Τι με διάσημους, τι με αγόρια της διπλανής πόρτας, τι με τον εχγώριο Σταύρο Νιάρχο. Τίποτα, τζίφος. Tι να φταίει που τους …αλλάζει σαν τα πουκάμισα;;;

ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ «ΑΝΟΙΞΗ»;


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ
Στον κόσμο της πολιτικής ουτοπίας, σε έναν κόσμο κοινωνικής δυστυχίας, που η εγκληματικότητα ανθεί και η ανεργία «βασιλεύει» ο Πέτρος Κούκος, ένας νέος άνθρωπος, με όραμα και ιδέες, φιλοδοξεί να φέρει την επανάσταση, μία «επανάσταση ουσίας», όπως του αρέσει να την αποκαλεί. Ο κ. Κούκος, υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, ένας άνθρωπος με αναπηρία, αλλά με περίσια δύναμη ψυχής, ξεσπάθωσε κατά της Χρυσής Αυγής, του κ. Καμμένου, της κυβέρνησης Παπαδήμου και μίλησε ανοιχτά για όλα τα ζητήματα που ταλανίζουν την κοινωνία...

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Παντρεύεται τον καλό της η Νάνα Μούσχουρη;



Θρησκευτικό γάμο ονειρεύεται να κάνει η Νάνα Μούσχουρη, όπως αποκάλυψε στο περιοδικό Frau.

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Η κακοσμια... "σκοτωσε" το βαμπιρ!!!



Ξέρετε τι προβλήματα μπορεί να προκαλέσει η κακοσμία; Αντιμετωπίστε το όσο είναι νωρίς προτού έρθει η... επίμαχος στιγμή και δεν ξέρετε πού να κρυφτείτε!

AGENT PROVOCATEUR: ΣΚΕΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

Στη νέα διαφήμιση της γνωστής εταιρίας εσωρούχων Agent Provocateur, πρωταγωνιστεί η καλλονή Mylene Jampanoi κόβοντας την ανάσα με την εξωτική της ομορφιά.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More