Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΣΤΡΟΦΗ στην Ανθρωπιά…



Ο Γιώργος Καρβουντζής, σκηνοθέτης της Συκιώνιας Σκηνής μιλάει για την Παγκόσμια Ημέρα Πράξης Σεβασμού στη Ζωή και Προσφοράς στο Συνάνθρωπο
Στη Φωτεινή Παπαδάκη
«Εμείς δεν μείναμε στη θεωρία, περάσαμε στην πράξη», είπε χαρακτηριστικά στην Φωτεινή Παπαδάκη ο Γιώργος Καρβουντζής, ο άνθρωπος που σκηνοθέτησε την εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Πράξης Σεβασμού στη Ζωή και Προσφοράς στο Συνάνθρωπο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στο Δημοτικό θέατρο Κιάτου.

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Υποκριτικό το κλάμα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για τ‏ους νέους


Συνέντευξη στη Φωτεινή Παπαδάκη

Φωτογραφίες: Ευαγγελία Σπηλιωτοπούλου

«Είμαστε εις το εμείς και όχι εις το εγώ», αναφέρει ο περίφημος στρατηγός Ιωάννης Μακρυγιάννης στα «Απομνημονεύματά» του. Αυτό το «ΕΜΕΙΣ» προέβαλε και η Ελένη Γερασιμίδου τονίζοντας πως «ένας μόνος του δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Πασχάλης Τσαρούχας: Οι περισσότεροι βουλευτές είναι ξεφτιλισμένοι



της Φωτεινής Παπαδάκη

«Θρασείς, ξεφτιλισμένοι, χυδαίοι, ένα κατώτερο είδος ανθρώπου». Αυτούς τους όρους χρησιμοποίησε ο Πασχάλης Τσαρούχας για να περιγράψει την πλειονότητα των βουλευτών μας.

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

«Γυναίκα από Σύμπτωση: Ελισάβετ» του Ντάριο Φο


της Φωτεινής Παπαδάκη

Θέατρο Αγγέλων Βήμα (Σατωβριάνδου 36, Ομόνοια, τηλ.210 5242211-13)

Η Ελισάβετ Ά της Αγγλίας, αυτή η αμφιλεγόμενη και πολυσυζητημένη από τους ανθρώπους της τέχνης, προσωπικότητα επανέρχεται δυναμικά μέσα από τη σκηνή του «Αγγέλων Βήμα» έχοντας πρώτα περάσει από το προσωπικό «φίλτρο» του Ντάριο Φο και τη σκηνοθετική ματιά του Γιώργου Καραμίχου.

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Τέτοιο ξενοδοχείο... δεν έχετε ξαναδεί!!!


Καλωσήρθατε στο ξενοδοχείο Hans Brinker. Εδώ και 40 χρόνια, είμαστε περήφανοι να.. απογοητεύουμε τους τουρίστες. Η άνεση που προσφέρουμε είναι εφάμιλλη μίας κοινής φυλακής».

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Αυτή τη χορωδία δεν την έχετε ακούσει!! (ΒΙΝΤΕΟ)



Μια ξεχωριστή ιδέα είχε γνωστή μάρκα γυναικείων εσωρούχων προκειμένου να λανσάρει τα προϊόντα της.. Το βίντεο που θα δείτε έχει
μεγάλη απήχηση στο διαδίκτυο..

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Κωνσταντίνος Φερεντούρος: Θα πρέπει να περιμένουμε επιστροφή στη δραχμή



Συνέντευξη στη Φωτεινή Παπαδάκη
«Η πολιτική σκοτώνει. Η πολιτική χρειάζεται αίμα. Η πολιτική θέλει υπάκουους ανθρώπους, η πολιτική κάνει κουμάντο». Αυτούς τους στίχους, από το τραγούδι του Ισπανού τραγουδιστή Μάνου Τσάο «Politik kills» χρησιμοποίησε ο Κωνσταντίνος Φερεντούρος για να περιγράψει την πολιτική κατάσταση των ημερών μας.

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Μυστήριο με τον άστεγο που έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ



Μάρτυρες ενός τραγικού συμβάντος έγιναν όσοι βρέθηκαν στις 5 το απόγευμα στο συρμό του ΗΣΑΠ που εκινείτο από Καλλιθέα προς Ταύρο με κατεύθυνση την Κηφισιά.

Βαγενά: Στο θέατρο Μεταξουργείο με 4 παραστάσεις «έκπληξη»!



Φωτεινή Παπαδάκη
«Ξαναγυρίζω στο Μεταξουργείο, εδώ είναι η γειτονιά μου, το σπίτι μου, εδώ θα παλέψω για την ύπαρξή μας». Με αυτό τον πρόλογο η θρυλική «Βαγγελίτσα» προανήγγειλε την επιστροφή της στο θέατρο Μεταξουργείο, με ένα δυναμικό ρεπερτόριο, έχοντας στο πλάι της ταλαντούχους ηθοποιούς.

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Άννα Βαγενά: Οι πολιτικοί έστησαν ένα κόλπο για να υποδουλώσουν το λαό



Συνέντευξη στη Φωτεινή Παπαδάκη

Φωτογραφίες Ευαγγελία Σπηλιωτοπούλου

«Η Βαγγελίτσα δεν πεθαίνει!», είχε πει χαρακτηριστικά η Άννα Βαγενά στο βίαιο κλείσιμο της σατιρικής εκπομπής της «το κανάλι της Βαγγελίτσας» που προβαλλόταν από την ΕΡΤ2 την περίοδο 1987-1988.

Αυτή την υπόσχεση έρχεται 24 χρόνια μετά να υλοποιήσει η σπουδαία αυτή ηθοποιός για να ταράξει τα νερά της σύγχρονης καθημερινότητας.

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Θεοδωράκης: Αδιάσειστα στοιχεία για τον κρυμμένο πλούτο της χώρας



Φωτεινή Παπαδάκη
Με σύνθημα «γιατί η Ελλάδα είναι μια πλούσια χώρα» πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης, η εκδήλωση-ομιλία που διοργάνωσε η ανεξάρτητη κίνηση πολιτών «Σπίθα» με κεντρικό ομιλητή τον Μίκη Θεοδωράκη.

Μια συναυλία «Για τον Γιάννη», ένα μήνυμα ζωής!


Φωτεινή Παπαδάκη
Ένα μήνυμα ζωής, ένα μήνυμα ελπίδας, αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και δύναμης.
Αυτό το μήνυμα θέλησαν να στείλουν οι φίλοι, οι καλλιτέχνες και ο απλός κόσμος που ένωσαν τις δυνάμεις τους στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 6 Νοεμβρίου στο Live Stage Βοτανικός «Για τον Γιάννη», το παιδί που η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι, το βράδυ της Τρίτης 9 Οκτωβρίου.

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Τα τούρκικα σίριαλ έχουν «τσακίσει» τους ηθοποιούς

Συνέντευξη: Φωτεινή Παπαδάκη
 Η «Ερατώ», που δεν ένιωσε ποτέ τον έρωτα, η Κατερίνα, που από παιδί ονειρευόταν να γίνει πυρηνικός επιστήμονας, η Διδασκάλου που τελικά κατέκτησε το θέατρο… τρεις γυναίκες σε ένα σώμα, τρεις ζωές σε μια ψυχή. Μήπως όμως αυτό δεν σημαίνει ηθοποιός;
H Κατερίνα Διδασκάλου, μιλά για την οικονομική κρίση που έχει τσακίσει τους ηθοποιούς και στέλνει το δικό της μήνυμα για τα τουρκικά σίριαλ που έχουν κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση.

«Η πόρνη από πάνω» ξέρει να ζει!


Της Φωτεινής Παπαδάκη
Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα στην τύχη και την επιλογή, ένα παιχνίδι ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο, στη λογική και την παραφροσύνη, στο δήθεν, στο πρέπει και στο μη.

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Ο Φώτης Τσοτουλίδης-ηθοποιός του Corpus Christi



Μετά το σάλο που προκλήθηκε από το ανέβασμα της παράστασης Corpus Christi και τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το θέατρο Χυτήριο, οι συντελεστές του έργου ανακοίνωσαν ότι πέφτει πρόωρα η αυλαία του έργου.

Βρώμικα κόλπα: Τρεις άνθρωποι αποκαλύπτουν τα μυστικά τους σε μια νύχτα


Της Φωτεινής Παπαδάκη
«Ερωτική, ενοχική, σε μια ολάκερη ζωή. Το μυστικό θα ζει για να χαθεί. Και κλαίει η ενοχή;»*

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More