Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

SIRINA: Αποπλάνηση στη Σαντορίνη (ΦΩΤΟΣ)



H χυμώδης πορνοστάρ από την Ουγγαρία έδωσε τον καλύτερο εαυτό της στη νέα υπερπαραγωγή της Sirina που γυρίστηκε στην ειδυλλιακή Σαντορίνη και όχι μόνο μπροστά από τις κάμερες, επιβεβαιώνοντας τη φήμη της αχόρταγης στο σεξ!

Η ξανθιά σεξοβόμβα αναστάτωσε με τις στάσεις και τα βογκητά της όλη την παραγωγή και όχι μόνο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στην Σαντορίνη... Ο ρόλος της απαιτητικός, καθώς το σενάριο την ήθελε σε πολλές στάσεις! Βέβαια, φαίνεται να μην της έφταναν τα εξοντωτικά γυρίσματα, αφού μετά το τέλος τους η ίδια συνέχιζε τον μαραθώνιο του σεξ, με έναν πιτσαδόρο που γνώρισε στο νησί...!
Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω η Cathy ζήτησε από την παραγωγή να προστεθεί σκηνή με DP... Αν τελικά κατάφερε να πείσει τον σκηνοθέτη, θα το μάθετε στις 25 Μαΐου, την ημέρα δηλαδή που κυκλοφορεί η νέα υπερπαραγωγή της Sirina!
Στο νησί του ηφαιστείου, εκτός από το ανεπανάληπτο ηλιοβασίλεμα και την τοπική κουζίνα, η ζουμερή πρωταγωνίστρια λάτρεψε και τους Έλληνες. Και πώς θα μπορούσε να συμβεί το αντίθετο, όταν όλος ο αρσενικός πληθυσμός έσπευδε να ικανοποιήσει κάθε της επιθυμία....


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΕΔΩ!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More