Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Δείτε ποια είναι τα 7 πιο χαζά πράγματα που κάνεις όταν χωρίζεις!



Υπάρχουν κάποια πράγματα που όταν χωρίσετε τα κάνετε και είναι ότι πιο άκυρο μπορούσατε να σκεφτείτε. Εδώ μπορείτε να τα δείτε και να διαπιστώσετε ότι ίσως και να μην σας βοηθήσουν τόσο να ξεπεράσετε έναν έρωτα μεγάλο.


7. Τσεκάρεις το προφιλ κοινωνικής δικτύωσης του/της πρώην

Δεν θα λέγαμε ότι είναι η καλύτερη ιδέα να κοιτάς το προηγούμενο σου ταίρι τι κάνει με το νέο αμόρε. Και να βλέπεις ότι είναι σε σχέση; Και όχι μόνο αυτό, αλλά εσύ για να δείξεις ότι δεν σε νοιάζει και τίποτα βάζεις και ένα τραγουδάκι έτσι για ξεκάρφωμα.


6. Μην βιαστείς να ξανακάνεις σχέση

Διότι τότε είναι πολύ πιθανό να υποπέσεις στα ίδια λάθη ότι και να κάνεις. Πρέπει να περιμένεις να περάσει ο χρόνος για να δεις τι έφταιξε στην προηγούμενη σου σχέση. Μόνο τότε θα καταλάβεις τι δεν λειτούργησε και θα μπορείς να έχεις το νου σου και να είσαι φυσικά προσεκτικός.

5. Κάνεις σχέση γρήγορα και ποστάρεις φωτογραφίες στο Ίντερνετ

Αυτό είναι ακόμα πιο χαζό. Δηλαδή τι θέλεις να μας δείξεις, ότι ξεπέρασες γρήγορα την/τον πρώην σου και βγάζεις κιόλας φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Το να προσπαθήσεις να κερδίσεις την χαμένη σου αξιοπρέπεια δεν είναι και το καλύτερο πράγμα και μόνο χαμένος θα βγεις από αυτό.

4. Αγοράζεις ένα κατοικίδιο

Η μοναξιά λένε δεν είναι και ο καλύτερος σύμμαχος. Μετά από έναν χωρισμό πολλοί καταφεύγουν στην συντροφιά ενός αξιολάτρευτου κατοικίδιου. Όμως άμα το κάνετε για να γεμίσετε το ψυχολογικό σας κενό νομίζοντας ότι το κακόμοιρο το ζώο θα σας καταλάβει, κάνετε λάθος.

3. Αλλάζεις εντελώς το στυλ σου

Είναι λογικό όταν τελειώνει η σχέση σου με έναν άνθρωπο να θέλεις μια αλλαγή στην ζωή σου. Είναι σίγουρα θεμιτό αυτό. Ωστόσο δεν χρειάζεται να τα αλλάξεις όλα μονομιάς. Χώρισες στο κάτω κάτω της γραφης δεν έγινε κάτι περισσότερο. Μην υπερβάλλεις χωρίς κανέναν πραγματικά λόγο.

2. Βασανίζεσαι με στιγμές του παρελθόντος

Αυτό είναι κάτι που αρκετοί κάνουν, ωστόσο εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε σε τι ωφελεί όλο αυτό. Το μόνο που θα καταφέρεις εντέλει είναι να πάθεις κατάθλιψη, να μην θέλεις να κάνεις τίποτα και γενικώς να χάσεις το ενδιαφέρον σου. Μην το κάνεις αυτό. Άλλαξε σελίδα και μην κοιτάς πίσω!

1. Έρχεσαι σε ερωτική επαφή με την φίλη της πρώην σου

Είναι η πιο συνηθισμένη παγίδα που μπορεί πολύ εύκολα να πέσει κάποιος. Αλλά δεν σημαίνει ότι είναι και ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί. Ίσως να είστε σε έλξη μεταξύ σας, αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι επειδή διαλύθηκε η δική σας σχέση δεν πρέπει να καταστρέψετε και του άλλου. Είναι πολύ βασικό αυτό. Σε έναν μήνα εκεί θα είναι...δεν χάνεται. Αλλά στην αρχή θα πρέπει να κάνετε ένα νέο και ήρεμο ξεκίνημα.

by socialmagazine

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More