Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Τι ειναι το πρωτο πραγμα που σκεφτεται μια γυναικα μολις δει το εργαλειο σου;



Θα σε γελάσω. Αν μου το δείξεις μπορώ και να σου πω. Σε γενικές γραμμές πάντως το πρώτο πράγμα που μας έρχεται είναι το μέγεθος.

Δεν φταίμε εμείς. Απλά με το που πέσουν μαζί με τα προσωπεία και τα παντελόνια σκεφτόμαστε αν την έχεις μεγάλη, αν την έχεις μικρή, αν την έχεις μεσαία, μήπως την έχεις και παχουλή.

 Επίσης δεν είναι ότι το κρίνουμε μόνο του, σαν ανεξάρτητη μονάδα. Όχι. Το κρίνουμε με βάση το γενικό σύνολο (το ύψος σου, τα κιλά σου).

Εν συνεχεία και αφού έχουν περάσει μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου, παρατηρούμε κατά πόσο είναι περιποιημένος ο περιβάλλοντας χώρος. Φρόντισε να έχεις κλαδέψει το θάμνο σου, γιατί – να το ξέρεις – ένα καλό τριμάρισμα μεγεθύνει τα προσόντα σου. Φυσικά να μυρίζεις και ωραία και όχι σαν χαλασμένα μανιτάρια (ίου).

 Κυρίως όμως σε αυτό που δίνουμε βάση είναι κατά πόσο δείχνεις αποφασισμένος και ότι τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Γι’ αυτό μην κάνεις ποτέ το λάθος να ρωτήσεις μία γυναίκα αν ενθουσιάστηκε με αυτό που είδε, γιατί έτσι θα δείξεις ότι είσαι ανασφαλής – κάτι που αυτομάτως θα μικρύνει το πέος σου κατά πέντε εκατοστά.

by Pirate-News

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More