Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Η κακοσμια... "σκοτωσε" το βαμπιρ!!!



Ξέρετε τι προβλήματα μπορεί να προκαλέσει η κακοσμία; Αντιμετωπίστε το όσο είναι νωρίς προτού έρθει η... επίμαχος στιγμή και δεν ξέρετε πού να κρυφτείτε!

Πάρτε παράδειγμα από το... βαμπίρ που θα δείτε στο βίντεο, το οποίο όταν έπεσε το σκοτάδι επιτέθηκε σε μια νεαρή ημίγυμνη κοπέλα έτοιμο να της κάνει έρωτα. Και ενώ όλα έβαιναν καλώς η γυναίκα του λέει πως δεν γίνεται να το κάνουν επειδή... μυρίζει το στόμα του!

Όχι δεν πρόκειται για σκηνή βγαλμένη από ταινία αλλά για το νέο διαφημιστικό που σκέφτηκαν οι οδοντίατροι του Northamptonshire και  του Hampshire της Μ. Βρετανίας γνωρίζοντας πόσο μεγάλη πέραση έχουν οι ταινίες με τα βαμπίρ (όπως το Twilight) με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν τους νέους για την στοματική τους υγιεινή.

Αφορμή της διαφημιστικής καμπάνιας είναι μια έρευνα που δείχνει ότι ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών από 16 έως 35 ετών δεν πλένουν τα δόντια τους στην Μεγάλη Βρετανία με αποτέλεσμα αυτά να χαλάνε όταν κάποιος είναι ήδη σε πολύ νεαρή ηλικία.

Σε δήλωσή του ο Σίμον Μπράιαντ, αναπληρωτής διευθυντής της Δημόσιας Υγείας,  στο Portsmouth δήλωσε «Είναι ένα καινοτόμο διαφημιστικό που θα βοηθήσει όλο και περισσότερους άνδρες να πάνε στο γιατρό».





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More