Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΛΛΙΜΟΥΚΟΥ: ΑΠΕΞΩ ΚΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ… ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!

Ψηλή, ξανθιά, σέξι και… συγγραφέας παιδικών βιβλίων

Θυμάστε την εκπομπή Elatte με τη Ράνια Θρασκιά το καλοκαίρι που μας πέρασε; Ένας καλός λόγος για να έβλεπε κανείς την εκπομπή ήταν σίγουρα η εντυπωσιακή Αντωνία Καλλιμούκου, η οποία εκτός από όμορφη είναι και πολυτάλαντη.

Το ξανθό κορίτσι που είναι γεμάτο υποσχέσεις πέρασε από τα καλλιστεία το 2007, κέρδισε τον τίτλο της Β Σταρ Ελλάς, κατέκτησε τα έδρανα του Πανεπιστημίου και προσγειώθηκε στα τηλεοπτικά πράγματα.

Νομίζετε ότι μάθατε τα πάντα για εκείνη; Η ίδια έχει και κρυφά ταλέντα, όπως την συγγραφή παιδικών βιβλίων, αποδεικνύοντας περίτρανα πως μια σέξι και όμορφη γυναίκα μπορεί παράλληλα να είναι έξυπνη και δραστήρια.

Η Αντωνία, πάντως, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Nitro δήλωσε πως: «Στην Ελλάδα θεωρείται κακό το να ασχολείσαι με πολλά, είναι σαν να μην ξέρεις την ταυτότητά σου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να βάλουμε

ταυτότητα, τι είμαι, τι δηλώνω. Δηλώνω αυτά που νιώθω, αυτά που κάνω κι αυτά που εκφράζω. Είμαι όλα αυτά που κάνω, που αισθάνομαι και που εκπέμπω ως άνθρωπος.

Δεν είμαι ούτε μοντέλο, ούτε συγγραφέας, ούτε οικονομολόγος ούτε πρωτάρα παρουσιάστρια ούτε μαθήτρια υποκριτικής - τίποτα. Δηλαδή τίποτα, μόνο».. Είμαι όλα αυτά που κάνω και ο καθένας ας με κρίνει σε κάθε τομέα με βάση τη δουλειά μου».

«Πολλές φορές με ρωτούν "πόσο εύκολο είναι να πείσεις τους άλλους ότι είσαι και κάτι άλλο εκτός από ωραία;".

Αλλά ποτέ δεν με ενδιέφερε αυτό το ζήτημα και ποτέ δεν είχα ανασφάλεια μήπως με παρεξηγήσουν οι άλλοι. Πάντα φρόντιζα να δείξω μέσα σε λίγα λεπτά το τι ακριβώς είμαι. Και δεν υπήρχε λόγος να ασχοληθώ με αυτούς που με σχολιάζουν πριν με μάθουν…», ανέφερε η εντυπωσιακή πολυτάλαντη ξανθιά. Όσο για το γάμο; Ακόμα είναι νωρίς, καθώς: «Νιώθω ακόμα παιδί, δεν είμαι έτοιμη»

Δείτε μερικές από τις σέξι φωτογραφίες της που… ανάβουν φωτιές!




















.
















































































































































































































































































































































































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More